Over ons

Vier fanatieke wielrenners en twee man begeleiding. Samen gaan we de uitdaging aan om de Tour de France te voltooien. 3519km door het prachtige Franse landschap, één dag voor de profs uit.

Dit blog is bedoeld om onze gedachten en (mooie) momenten tijdens de etappes te beschrijven. Ook houden wij een Facebook pagina bij waar we dagelijks beeldmateriaal plaatsen (foto’s en video’s).

4 gedachten over “Over ons”

  1. Pieter wat een prachtig relaas en indrukwekkend!!!! Veel succes de laatste eteappes ! Met recht COUREURS DE COURAGE!!
    Restez calme en bonne chance, Wim.

  2. Hoi Pieter, de Tour de France kanjer, ik volg vol bewondering je blogs. Wat fantastische prestaties hebben jullie al geleverd. Steeds wil ik wel stiekem om het hoekje komen kijken om jullie toe te juichen. Allez km-tijgers, op naar Parijs!

  3. Wat een schrijftalent. Pieter als je niet meer kunt fietsen, leg je dan vooral toe op het schrijven. Ik heb elke dag weer genoten van je stukjes. Breng het uit en mensen zullen er net als ik van smullen. Je hebt met deze stukjes ons helemaal meegenomen op jullie reis. Hartstikke bedankt hiervoor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

One day ahead – Coureurs du Courage